Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στον Μάνταλο, όλα σωστά στην Τούμπα» (video)

Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στον Μάνταλο, όλα σωστά στην Τούμπα» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/11/2021 11:20
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε θέση για άλλη μία φορά για τις αμφισβητούμενες φάσεις της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, τονίζοντας πως δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι στον Μάνταλο ούτε και αποβολή όμως στον Ρότα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής υποστήριξε πως η επαφή που υπάρχει μεταξύ του επιθετικού της ΑΕΚ και του αμυντικού του Άρη δεν δικαιολογεί τη συγκεκριμένη πτώση και έτσι το πέναλτι θα μπορούσε να μην δοθεί. Παράλληλα παραδέχθηκε πως ενώ αρχικά η φάση με το φάουλ του Ρότα μπορεί να ξεγελάσει, άλλες λήψεις δείχνουν πως σωστά δεν δόθηκε κάρτα καθώς και ο επιθετικός του Άρη βάζει το πόδι του μπροστά στον αντίπαλο του.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Τούμπας το οποίο έφερε έντονες αντιδράσεις από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Κλάτενμπεργκ βρήκε όλες τις αποφάσεις σωστές. Συγκεκριμένα σχολίασε πως δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στο χέρι του Αουγκούστο καθώς το σώμα του αμυντικού του ΠΑΟΚ δεν μεγαλώνει ενώ για την παράβαση πάνω στον Άκπομ τόνισε πως δόθηκε σωστά καθώς υπάρχει επαφή.

Όσον αφορά τα άλλα παιχνίδια επισήμανε πως σωστά δόθηκε το πέναλτι πάνω στον Βαλμπουενά στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, ενώ ορθή ήταν και η αποβολή του Μπαράλες στο ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.