Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο Λονδίνο για την Τότεναμ ο Κόντε

Στο Λονδίνο για την Τότεναμ ο Κόντε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2021 16:27
Στο Λονδίνο προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Η Τότεναμ ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (1/11) τη λύση της συνεργασίας με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, δύο ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-3).

Όπως όλα δείχνουν, τα «σπιρούνια» έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού κι αυτός είναι ο Αντόνιο Κόντε.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά δημοσιεύματα αλλά και ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο με τους εκπροσώπους του ώστε να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες με τον τεχνικό διευθυντή της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι.

Στον Ιταλό τεχνικό έχει προταθεί συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αναμένονται λεπτομέρειες προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές.

Υπενθυμίζεται πως ο Κόντε ήταν το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση αποχώρησης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ωστόσο ο Νορβηγός πήρε άλλη μια ευκαιρία από τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» και η ομάδα του κέρδισε με 3-0 την Τότεναμ την Κυριακή στο Λονδίνο, μια ήττα που αποδείχθηκε το τελευταίο παιχνίδι του Νούνο στον πάγκο των «σπιρουνιών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.