Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Μπλόκαρε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ο ΟΦΗ (video)

Super League Interwetten: Μπλόκαρε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ο ΟΦΗ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2021 20:35
Ο Παναθηναϊκός «κόλλησε» στο 0-0 με τον μαχητικό ΟΦΗ στην Λεωφόρο και γνώρισε την πρώτη βαθμολογική του απώλεια στην έδρα του. Μόλις σε δύο φάσεις απείλησαν οι «πράσινοι», δοκάρι με Γκαγιέχος είχαν οι Κρητικοί.

Η πρώτη εντός έδρας βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού είναι γεγονός. Οι «πράσινοι» πλήρωσαν την φλυαρία τους και «κόλλησαν» στο 0-0 με τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο, μένοντας έτσι με μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία στο πρωτάθλημα (1-2-1).

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του ΟΦΗ και είχε μονάχα δύο ευκαιρίες, μία σε κάθε ημίχρονο. Στο 38’ το μακρινό σουτ του Ρουμπέν απομακρύνθηκε στη γραμμή από τον Βούρο, ενώ στο 73’ η κοντινή κεφαλιά του Καρλίτος δεν έβαλε ιδιαίτερα προβλήματα στον Επασί, ο οποίος μπλόκαρε σταθερά.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ «άγγιξε» το γκολ στο 12’ όταν μετά από λάθος του Αλεξανδρόπουλου, ο Γιαγιέχος έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Καλή στιγμή για τους Κρητικούς ήταν και αυτή στο 58’ με ένα μακρινό σουτ του Μπαλογιάννη, αλλά ο Μπρινιόλι αντέδρασε σωστά. Αυτή ήταν η 5η ισοπαλία σε 7 παιχνίδια για την ομάδα του Νιόπλια, που παραμένει αήττητη μακριά από την Κρήτη (1-3-0).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.