Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Σένκεφελντ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/10/2021 18:21
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν θα χρησιμοποιηθεί στα δύο προσεχή παιχνίδια του Παναθηναϊκού για τη Super League Interwetten.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δεν έχει ενισχύσει σε καμία αναμέτρηση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τους «πράσινους». Άλλωστε τον περασμένο Μάιο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της αστάθειας στην ποδοκνημική του.

Το αρχικό πλάνο τον ήθελε να επιστρέφει στο ξεκίνημα της σεζόν. Παρ' όλα αυτά η αποθεραπεία του πήγε πίσω χρονικά. Το ευχάριστο νέο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάντως είναι ότι πλέον προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, δίχως να έχει παραπονεθεί για την παραμικρή ενόχληση.

Ο Σένκεφελντ μάλιστα είναι σε θέση για να αγωνιστεί άμεσα. Ωστόσο ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν έχει καμία διάθεση να τον πιέσει και να ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπής.

Γι' αυτόν το λόγο αναμένεται να ακολουθεί τις αποστολές του Παναθηναϊκού, από τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με τη Λαμία στη Φθιώτιδα. Οι «πράσινοι» θα πορευτούν λοιπόν με τους Βέλεθ, Σάρλια και Πούγγουρα στις αναμετρήσεις που ακολουθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στον ΟΦΗ (31/10) και τον ΠΑΟΚ (7/11).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.