Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Οι αγώνες της EuroLeague σε ζωντανή μετάδοση*

bwin – Οι αγώνες της EuroLeague σε ζωντανή μετάδοση*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/10/2021 11:54
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Με μια επιβλητική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός διέλυσε την Εφές Αναντολού (95-69), στην πληρέστερη εμφάνισή του τη φετινή σεζόν. Οι «πράσινοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, μετατρέποντάς της σε… κομπάρσο του ματς.

bwin – Οι αγώνες της EuroLeague παίζουν εδώ! |21+

Με 34 πόντους, 9/12 τρίποντα και 38 στο σύστημα αξιολόγησης, ο Ντάριλ Μέικον ντύθηκε τον… μανδύα του υπερήρωα για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, διαλύοντας κάθε αμυντικό σύστημα της ομάδας του Αταμάν. Από κοντά σε απόδοση τον ακολούθησε ο Γιώργος Παπαγιάννης που έγραψε ένα «γεμάτο» double double με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς τελείωσε το ματς με 17 πόντους και άψογη στατιστική (3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 5/5 βολές).

bwin – Η EuroLeague με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές και live streaming*. |21+ * Ισχύουν
όροι και προϋποθέσεις.
Απόψε, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κλείσει με νίκη την «διαβολοβδομάδα», υποδεχόμενος την επικίνδυνη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ. Οι Γάλλοι πέτυχαν την έκπληξη της 6 ης αγωνιστικής, καθώς επικράτησαν της ΤΣΣΚΑ στο Astroballe (70-68) για να διαμορφωθεί το ρεκόρ τους στο 4-2. Μακριά από τη Λύων, η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ μετρά μια νίκη και μια ήττα, καθώς πέρασε από το Βερολίνο (67-71 την Άλμπα), αλλά ηττήθηκε στο Μιλάνο (72-70).

Συνιστά μία από τις ομάδες που παίζουν τα παιχνίδια τους κοντά στους 75 πόντους, όσο και το παθητικό τους φέτος, ενώ στην επίθεση σταματούν στους 76,8 (8 η καλύτερη επίδοση στην Ευρωλίγκα).

To παιχνίδι σου σεbwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.