Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Τέλος ο Κούμαν από την Μπαρτσελόνα

Επίσημο: Τέλος ο Κούμαν από την Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2021 01:47
Παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Ρόναλντο Κούμαν λίγες ώρες μετά την ήττα από την Ράγιο Βαγιεκάνο. Φαβορί ο Τσάβι.

Η ήττα από την Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» (πρώτη μετά από 19 χρόνια) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, η οποία μετά το παιχνίδι έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Ρόναλντ Κούμαν.

Οι Καταλανοί δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα στο «κλάσικο» και υποχώρησαν στην 9η θέση με ρεκόρ 4-3-3 μετά από 10 αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος. Συνεχίζουν να αγνοούν την εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-2) ενώ δεν έχουν σκοράρει στα τρία τελευταία, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά τον Φλεβάρη του 2003.

Ο Κούμαν εγκαταλείπει τον πάγκο έπειτα από 67 αγώνες (39-12-16), έχοντας ως διάκριση την κατάκτηση ενός Κυπέλλου Ισπανίας. Μάλιστα, μετά την ήττα από την Ρεάλ την περασμένη αγωνιστική, έγινε μόλις ο δεύτερος προπονητής της Μπαρτσελόνα που χάνει τρία διαδοχικά «κλάσικο» μετά τον Πάτρικ Ο’ Κόνελ το 1936.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πρώτο φαβορί είναι ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, ο οποίος βρίσκεται από το 2019 στον πάγκο της Αλ Σάντ, έχοντας κατακτήσει μαζί της 7 τίτλους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.