Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Κύπελλο Ελλάδας με κορυφαίες αποδόσεις!

Sportingbet: Κύπελλο Ελλάδας με κορυφαίες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/10/2021 00:00
Με πέντε αναμετρήσεις, που αποτελούν και το κυρίως… πιάτο της 5 ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, συνεχίζεται το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Στις 15:00, γίνεται σέντρα σε δύο ματς. Στα Πηγάδια η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Ιωνικό, ενώ στο άλλο ματς που διεξάγεται την ίδια ώρα, η Ηλιούπολη παίζει στο γήπεδο της με τη Λαμία. Ένα παιχνίδι κάνει σέντρα στις 17:15, το Πανσερραϊκός – Βόλος. Στο ματς της ημέρας και το πιο σημαντικό της 5 ης φάσης, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος παίζει εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Κύπελλο Ελλάδας: Αμέτρητες επιλογές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! |21+

Οι γηπεδούχοι είναι οι ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα του Ελληνικού Πρωταθλήματος, ενώ δεν κατάφεραν έως τώρα να πανηγυρίσουν κάποια νίκη! Στον αντίποδα οι «πράσινοι» προβλημάτισαν εκ νέου μακριά από το γήπεδο τους. Νέα ήττα, η τρίτη σε τέσσερα εκτός έδρας ματς, αυτή τη φορά από τον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα με ανατροπή στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στον αγώνα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα παίζουν στις 21:30, Παναχαϊκή – Παναιτωλικός.Συνέχεια με EuroLeague και… διαβολοβδομάδα! Ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο από τα δύο εντός έδρας παιχνίδια του, θέλει να κάνει την υπέρβαση και να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές! Αμφότερες οι ομάδες «τρέχουν» αρνητικό ρεκόρ 1-4.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Πρίφτη είναι η χειρότερη άμυνα στη EuroLeague με 81.6 πόντους κατά μέσο όρο. Παράλληλα και η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, προβληματίζει με την αμυντική της λειτουργία, αφού αποτελεί την τρίτη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης! Πλήγμα για την Εφές η απουσία του MVP της, Βασίλιε Μίτσιτς! Δύο νίκες μετρά η τουρκική ομάδα επί ελληνικού εδάφους, σε σύνολο 14 αναμετρήσεων. Η πιο πρόσφατη ήταν τον Νοέμβριο του 2020.

EuroLeague με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις