Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φήμες για Κόντε

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φήμες για Κόντε

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/10/2021 18:31
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται ότι προς το παρόν απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην Αγγλία όμως γίνεται λόγος για ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Αντόνιο Κόντε.

Ο Νορβηγός προπονητής των «κόκκινων διάβολων» βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση έπειτα από τον εντός έδρας ιστορικό διασυρμό με 5-0 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Παρ' όλα αυτά ο ίδιος δεν δείχνει την παραμικρή πρόθεση να παραιτηθεί και πιστεύει ότι με τη δουλειά του θα κατορθώσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ «βράζουν» και τον θεωρούν βασικό υπαίτιο των αρνητικών αποτελεσμάτων και ειδικότερα της ντροπιαστικής ήττας από τους «κόκκινους» του Γιούργκεν Κλοπ.

Στο Νησί πάντως έχει ήδη ξεσπάσει φημολογία αναφορικά με ενδιαφέρον για τον Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός προπονητής έχει αποδείξει την αξία του όπου κι αν εργάστηκε, ωστόσο δεν συνηθίζει να αναλαμβάνει ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σύμφωνα με τους Άγγλους πάντως στη συγκεκριμένη περίπτωση ενδεχομένως να έκανε μία εξαίρεση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Guardian». Τα περισσότερα Μέσα ενημέρωσης πάντως υποστηρίζουν ότι ο Σόλσκιερ προς το παρόν είναι ασφαλής στη θέση του, αν και δεν αποκλείεται να αλλάξει το κλίμα το βράδυ της Δευτέρας (25/10).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν με όνειρα τη σεζόν αλλά προς το παρόν αυτή εξελίσσεται σε εφιάλτη. Βέβαια ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο Οκτώβριος και δεν είναι απίθανο να βρεθεί ο τρόπος για να ανατραπεί η κατάσταση και να πρωταγωνιστήσουν. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.