Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός με livestreaming* και ειδικά στοιχήματα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός με livestreaming* και ειδικά στοιχήματα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/10/2021 13:53
Η παραδοσιακή κόντρα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακό μαγνητίζει τα βλέμματα από το δεύτερο… πιάτο της 5ης αγωνιστικής στην Euroleague (22/10, 20:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να κοιτάξουν στα μάτια την ρωσική «αρκούδα», προκειμένου να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις στην διοργάνωση. Η αποστολή για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι δύσκολη, όμως τα πρώτα δείγματα γραφής από τον δείχνουν ότι δεν θα λυγίσουν εύκολα.

Οι Πειραιώτες με όπλο την άμυνα και την αστείρευτη ενέργεια στην επίθεση,μετράνε 3 νίκες σε 4 αγώνες και η μοναδική ήττα ήρθε στην παράταση από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία (79-78). Στο τελευταίο χρονικά, επικράτησαν χάρη στο εντυπωσιακό β’ ημίχρονο στο ΣΕΦ της Ζαλγκίρις (83-68). Απέναντι στους Λιθουανούς, μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Σλούκας (17π.,5 ρ.), Λαρεντζάκης (13π.) και Βεζένκοφ (12π., 6ρ.).

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός 1 (-4,5):1.94 2 (+4,5):1.84

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τo Μιλάνο, απάντησε με τρεις σερί νίκες, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε δύσκολα του Ερυθρού Αστέρα (78-76), με τρομερή εμφάνιση των Σβεντ και Κλάιμπερν. Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη σκοράρει 82,2 πόντους κατά μέσο όρο μέχρι στιγμής, εκτελώντας με το εντυπωσιακό 48,6% εντός πεδιάς (4η καλύτερη επίδοση).

Βέβαια,ενόψει Ολυμπιακού υπάρχουν δύο σημαντικά προβλήματα. Δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών οι σημαντικότατοι Σενγκέλια (φόργουορντ)και Μιλουτίνοφ (σέντερ).Στον αντίποδα, είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο στην Euroleague ο νιόφερτος Κένεθ Φαρίντ (σέντερ).

Όσον αφορά τις μεταξύ τους μονομαχίες, σε επίπεδο regular season, οι Μοσχοβίτες μονοπωλούν στις νίκες! Συγκεκριμένα, αριθμούν 21 «ροζ φύλλα» σε 31 συγκρούσεις, με το επιμέρους σερί στα εντός έδρας ματς να είναι στο 12-2! Τελευταίο διπλό για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, το 2019 με το 84-79

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

H EuroLeague όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.