Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μπερίσο από την Παραγουάη μετά τη συντριβή

Τέλος ο Μπερίσο από την Παραγουάη μετά τη συντριβή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2021 14:57
Παρελθόν από τον πάγκο της Παραγουάης αποτελεί ο Εντουάρντο Μπερίσο λίγες ώρες μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από την Βολιβία στην Λα Παζ που την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Εθνική Παραγουάης, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Εντουάρντο Μπερίσο.

Η βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Βολιβία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της ομοσπονδίας της «αλμπιρόχα» και λίγο μετά το παιχνίδι ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Αργεντινό τεχνικό. Αξίζει να σημειωθεί πως η ήττα τη Λα Παζ ήταν η βαρύτερη της Εθνικής ομάδας από τον Σεπτέμβριο του 2016 και το 4-0 από την Ουρουγουάη στο Μοντεβιδέο.

Η Παραγουάη υποχώρησε στην 8η θέση της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και στο -4 από την 5η που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ, ενώ διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με 9 γκολ σε 12 παιχνίδια.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί για να αντικαταστήσουν τον Μπερίσο είναι του επίσης Αργεντινού, Γκιγέρμο Μπάρος Σκελότο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.