Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Παραμένει άλυτο το πρόβλημα με το Καυτανζόγλειο

ΠΑΟΚ: Παραμένει άλυτο το πρόβλημα με το Καυτανζόγλειο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/10/2021 17:36
Τη Δευτέρα (11/10) ήταν προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με την Επιτροπή του Καυτανζογλείου και τη ΓΓΑ, όμως η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε κι έτσι δεν πραγματοποιήθηκε.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έδωσε το «παρών» στην τηλεδιάσκεψη στην οποία είχε προσκληθεί κι έτσι δεν είχε κανένα νόημα να πραγματοποιηθεί αυτή δίχως τους «ασπρόμαυρους».

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαριστεί ότι υπάρχει επιφυλακτικότητα για τέτοιες κινήσεις, καθώς υποστηρίζουν ότι έχουν καταθέσει όλες τις προτάσεις τους εγγράφως για τα «καυτά» ζητήματα της μετακόμισης στο Καυτανζόγλειο και μάλιστα δεν έχουν πάρει καμία απάντηση.

Η Επιτροπή του Σταδίου και η ΓΓΑ τονίζουν ότι η τηλεδιάσκεψη είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (11/10) ούτως ώστε να δοθούν συγκεκριμένες διευκρινίσεις, όμως ο ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε κι ακυρώθηκε.

Το βέβαιο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν την αναζήτηση άλλου γηπέδου για να χρησιμοποιηθεί ως έδρα κατά τη διάρκεια των έργων για τη νέα Τούμπα, από τη στιγμή που δεν φαίνεται ότι θα λυθεί το πρόβλημα με το Καυτανζόγλειο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.