Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» Βαϊνάλντουμ: «Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στην Παρί, η κατάσταση δεν είναι αυτή που ήθελα»

«Βόμβα» Βαϊνάλντουμ: «Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στην Παρί, η κατάσταση δεν είναι αυτή που ήθελα»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/10/2021 17:22
Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ μοιάζει μετανιωμένος για την απόφασή του να μετακομίσει από τη Λίβερπουλ στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς στην τελευταία δεν παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Το περασμένο καλοκαίρι ο έμπειρος κεντρικός μέσος έφυγε ως ελεύθερος από τους «κόκκινους» και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρ' όλα αυτά ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν φαίνεται ότι τον θεωρεί βασικό «κλειδί» για την ενδεκάδα και προτιμά άλλους ποδοσφαιριστές για τη θέση.

Ο Βαϊνάλντουμ στη Λίβερπουλ διετέλεσε ακόμα κι αρχηγός σε κάποια ματς, ενώ πολύ συχνά βρισκόταν στους πρώτους έντεκα.

Όπως είναι λογικό λοιπόν δεν είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση στη νέα του ομάδα. Μάλιστα δεν δίστασε να το αποκαλύψει δημόσια με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο «NOS».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στην Παρί Σεν Ζερμέν, γιατί η κατάσταση δεν είναι αυτή που ήθελα. Μερικές φορές αν δεν παίζεις είναι ανησυχητικό.

Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω. Είμαι μαχητής. Πρέπει να μείνω θετικός και να δουλέψω σκληρά για να αλλάξω την κατάσταση. Έπαιξα πολύ τα τελευταία χρόνια, ήμουν πάντα σε φόρμα και επίσης τα πήγαινα πολύ καλά.

Ανυπομονούσα πραγματικά για ένα νέο βήμα στην καριέρα μου αλλά βλέπω ότι είναι πολύ δύσκολο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.