Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γεωργία – Ελλάδα με 570+ αγορές και 0% γκανιότα* (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Γεωργία – Ελλάδα με 570+ αγορές και 0% γκανιότα* (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/10/2021 04:49
Παιχνίδι ζωτική σημασίας δίνει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Μπατούμι απέναντι στην Γεωργία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (09/10, 19:00).

Η «γαλανόλευκη», μετά τη νίκη με 2-1 και την εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στη Σουηδία, έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν’τ Σχιπ, χαρακτήρισε σημαντικές τις δύο επερχόμενες αναμετρήσεις, όμως τόνισε ότι προέχει το «τρίποντο» με την Γεωργία και μετά η Σουηδία.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι η Εθνική ομάδα, είναι η μοναδική αήττητη στον 2ο όμιλο (1-3-0), ενώ από τον περασμένο Νοέμβριο δεν έχει χάσει σε επίσημο ματς (4-6-0, όχι φιλικά). Για τον Ολλανδό προπονητή η απουσία του Κάρλος Ζέκα αποτελεί «αγκάθι» και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να αναλάβουν περισσότερες πρωτοβουλίες για να καλύψουν το κενό το έμπειρου μέσου.

Γεωργία – Ελλάδα 1:3.40X:3.10 2:2.30

H Γεωργία το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα που έχει αποσπάσει στον όμιλο, είναι η ισοπαλία στην Τούμπα(1-1). Έκτοτε μετράει τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη, σε επίσημα και φιλικά (1-0-4). Όσον αφορά τα προκριματικά, στο προηγούμενο παράθυρο έχασε από Κόσοβο 1-0 (εντός) και Ισπανία 4-0 (εκτός). Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ ψάχνει μια νίκη γοήτρου, ως επιβράβευση για την προσπάθεια που έχει κάνει και δεν πρόκειται μπροστά στους φιλάθλους της να αδιαφορήσει.

Δεν περνάει απαρατήρητη η θετική παράδοση που έχει δημιουργήσει η Εθνική ομάδα απέναντι στην Γεωργία. Σε σύνολο οκτώ παιχνιδιών το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παραμένει αήττητο, μετρώντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Όσον αφορά τις αναμετρήσεις στην Γεωργία, ο απολογισμός είναι 3/3 διπλά!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 όπως θα ήθελες να είναι...

*Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.