Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζεσούς: «Ονειρεύομαι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ζεσούς: «Ονειρεύομαι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2013 22:03
Μπορεί η Μπενφίκα να κινδυνεύει με αποκλεισμό από τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά εάν δεν πάρει τη νίκη αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ζόρζε Ζεζούς δήλωσε πως ονειρεύεται να οδηγήσει την ομάδα του στον τελικό του θεσμού!

Ο τεχνικός των «αετών» αφού ξεκαθάρισε πως η αυριανή αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι τελικός και πως η ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη» δεν θα επηρεάσει τους παίκτες του, δήλωσε πως ονειρεύεται να φτάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που τη φετινή σεζόν διεξάγεται στο «Ντα Λούζ».

Ο ίδιος συμφώνησε με τα λεγόμενα του Μίτσελ πως δεν υπάρχει φαβορί στην αυριανή αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να θωρακίσει το κέντρο για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μπενφίκα:


Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Συμφωνείτε;

«Συμφωνώ με τον κύριο Μίτσελ. Είναι δύο ομάδες ισάξιες, με καλούς παίκτες και ισάξιους αναπληρωματικούς. Πρόκειται για ένα δύσκολο και δυνατό ματς».

Θα επηρεάσει η καυτή έδρα του Ολυμπιακού την Μπενφίκα;

Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα. Έχουμε παίξει στην Πορτογαλία, δεν είναι θέμα οπαδών, αλλά η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Και εμείς από την δική μας μεριά θέλουμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο».

Για το αν είναι τελικός το ματς με τον Ολυμπιακό;

«Δεν είναι τελικός. Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη και μετά το τέλος των τριών αγώνων που έχουν μείνει, και των έξι συνολικά, θα γνωρίζουμε αν έχουμε περάσει ή όχι».

Θα ενισχύσετε το κέντρο σας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

«Αυτό κάνουμε τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο για το ματς με τον Ολυμπιακό. Και στα παιχνίδια πρωταθλήματος κοιτάζουμε να θωρακίσουμε το κέντρο για να μην έχουμε προβλήματα στα μετόπισθεν».

Για το ατομικό του ρεκόρ, μια και είναι ο τρίτος Πορτογάλος προπονητής σε αριθμό αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να ανεβάσουμε τη χώρα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν ονειρεύεται τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Είμαστε μία ομάδα σαν τις άλλες. Μπορεί άλλες να ονειρεύονται πιο δυνατά, αλλά εμείς έχουμε δικαίωμα σ' αυτό το όνειρο, ειδικά από την στιγμή που γίνεται στο γήπεδό μας ο φετινός τελικός».

Για την τακτική που θα ακολουθήσει η Μπενφίκα:

«Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα και κυρίως να εφαρμόσουμε τη στρατηγική που κάνουμε στις προπονήσεις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.