Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καπέλο: «Αχάριστος ο Ντοναρούμα»

Καπέλο: «Αχάριστος ο Ντοναρούμα»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/10/2021 16:41
Ο Φάμπιο Καπέλο τοποθετήθηκε με δηλώσεις του σε ιταλική εφημερίδα για τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ο οποίος ήταν το πρόσωπο του αγώνα, στην ήττα της Ιταλίας από την Ισπανία (1-2), στα ημιτελικά του Nations League.

Ο πολύπειρος προπονητής τοποθετήθηκε για τον γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, με αφορμή τις έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Μίλαν στο «Σαν Σίρο», κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των πρωταθλητών Ευρώπης με τους «φούριας ρόχας».

Άλλωστε ο Ντοναρούμα έχει μπει στο στόχαστρο των φίλων των «ροσονέρι» εξαιτίας της απόφασής του να μην αποδεχθεί την πρόταση που του έκανε η ομάδα και να μετακομίσει ως ελεύθερος στην Παρί.

Ο Καπέλο πάντως δεν πήρε το μέρος του και μάλιστα δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει «αχάριστο».

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην «Corriere dello Sport»:

Ελπίζω να είναι ικανοποιημένος, επειδή είναι ένας παίκτης της εθνικής ομάδας, ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Αλλά επιτρέψτε μου να πω το εξής: Ο Ντοναρούμα ήταν αχάριστος προς τη Μίλαν, πηγαίνοντας στην Παρί. Για όλα όσα ο σύλλογος έκανε γι' αυτόν και την οικογένειά του όταν ήταν παιδί, θα έπρεπε να συμπεριφερθεί διαφορετικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.