Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Στην Αυστρία η επέμβαση του Άλι

Άρης: Στην Αυστρία η επέμβαση του Άλι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
6/10/2021 15:22
Πρώτα στο Λονδίνο και στη συνέχεια στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας θα ταξιδέψει ο Μοχανάντ Άλι του Άρη για να εξεταστεί αρχικά από τον προσωπικό του γιατρό και στη συνέχεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιρακινός στράικερ ήταν ο μεγάλος άτυχος της σεζόν για τους «κίτρινους», καθώς στο εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», υπέστη ρήξη χιαστού και ρήξη έσω μηνίσκου.

Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι ο Άλι θα ταξιδέψει πρώτα για το Λονδίνο ούτως ώστε να τον εξετάσει και ο προσωπικός του γιατρός.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας ούτως ώστε να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση που απαιτείται για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Ένα μήνα μετά την επέμβαση θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.