Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπήρχε κανένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού» (video)

Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπήρχε κανένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/10/2021 17:50
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τοποθετήθηκε όπως συνηθίζει για τις αμφισβητούμενες φάσεις της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten και τόνισε ότι δεν υπήρχε κανένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πούγγουρα στον Τικίνιο στο 42' και σε χέρι του Σάντσεθ εντός περιοχής μετά από κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Για την πρώτη περίπτωση ο Άγγλος αρχιδιαιτητής υποστήριξε:

«Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας εντός περιοχής. Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με την αρχική απόφαση των διαιτητών. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το κράτημα του αμυντικού είναι πολύ ελαφρύ με τον επιθετικό να αξιοποιεί στο έπακρο την μικρή επαφή για να προσπαθήσει να κερδίσει πέναλτι».

Για τη δεύτερη σχολίασε:

«Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι αφού η μπάλα άγγιξε το χέρι ενός αμυντικού μέσα στην περιοχή. Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με την αρχική απόφαση των διαιτητών. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το χέρι του αμυντικού βρίσκεται σε φυσική θέση όταν αγγίζει τη μπάλα».

Δείτε το παρακάτω video με όλες τις φάσεις που σχολίασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.