Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εμπαπέ: «Δεν ζήτησα να φύγω σαν κλέφτης, το είπα στο τέλος Ιουλίου»

Εμπαπέ: «Δεν ζήτησα να φύγω σαν κλέφτης, το είπα στο τέλος Ιουλίου»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/10/2021 17:14
Ο Κιλιάν Εμπαπέ τοποθετήθηκε για τα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι και το σίριαλ της παραμονής του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μιλώντας στο δίκτυο «RMC» αποκάλυψε ότι είχε ενημερώσει την ομάδα του για τις προθέσεις του από το τέλος Ιουλίου και δεν περίμενε να φτάσει το τέλος Αυγούστου για να εκφράσει τη θέλησή του να αποχωρήσει.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ήταν και παραμένει χαρούμενος στην Παρί, ωστόσο ήθελε να φύγει μία χρονιά πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του για να μπορέσει η γαλλική ομάδα να βάλει χρήματα στα ταμεία της και να τον αντικαταστήσει επάξια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ζήτησα να φύγω, επειδή από τη στιγμή που δεν ήθελα να ανανεώσω, ήθελα η ομάδα να λάβει ένα ποσό από την παραχώρηση για να έχει τη δυνατότητα για ποιοτική αντικατάστασή μου.

Πάντα ήμουν χαρούμενος εδώ, τα τέσσερα χρόνια που πέρασα εκεί και ακόμα είμαι. Το ανακοίνωσα αρκετά νωρίς, στο τέλος του Ιουλίου, για να μπορέσει να αντιδράσει και ο σύλλογος. Ήθελα όλοι να πάνε πάνω και να πάμε μαζί, να έχουμε μια καλή συμφωνία και το σεβάστηκα. Τους είπα, αν δεν θέλετε να φύγω, θα μείνω.

Δεν μ' αρέσει η ιδέα ότι το είπα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, γιατί αυτό με κάνει να φαίνομαι σαν κλέφτης. Ζήτησα να φύγω στο τέλος του Ιουλίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.