Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά και Ονιεκούρου στο ντέρμπι, μέσα ο Ροντρίγκες
Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποίησε την αποστολή του Ολυμπιακού για το «ντέρμπι αιωνίων» αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Εμβιλά και Ονιεκούρου. Πρώτη για Ροντρίγκες.Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό (3/10) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Μαρτίνς να αφήνει εκτός τους Εμβιλά και Ονιεκούρου.
Ο Γάλλος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το μυϊκό τραυματισμό που τον άφησε εκτός και από το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι. Εκτός επίσης ο Νιγηριανός εξτρέμ, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει υποστεί ελαφριά θλάση στον προσαγωγό.
Από την άλλη, για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοφερμένος εξτρέμ Ροντρίγκες.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.