Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούμαν: «Έχω κουραστεί να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, αν είχα λεφτά ο Μέσι θα ήταν εδώ»

Κούμαν: «Έχω κουραστεί να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, αν είχα λεφτά ο Μέσι θα ήταν εδώ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/10/2021 15:51
Ο Ρόναλντ Κούμαν ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου πριν το εκτός έδρας ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης (2/10, 22.00).

Ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά τα κάκιστα αποτελέσματα των Καταλανών μέχρι τώρα, με αποκορύφωμα την ήττα με 3-0 στο «Ντα Λουζ» από την Μπενφίκα για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή κανείς -ούτε και ο ίδιος- δεν γνωρίζει με σιγουριά το μέλλον του.

Μιλώντας για την κατάσταση στους «μπλαουγκράνα» ο Κούμαν υπογράμμισε:

Αν είχα λεφτά, ο Μέσι θα ήταν ακόμα εδώ και θα είχα άλλους παίκτες να βάλω" δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός, για να προσθέσει: "Για εμένα δεν τίθεται θέμα για το σύστημα της ομάδας. Παίζεις με βάση τους παίκτες που έχεις. Αν δεν έχεις εξτρέμ, τότε πρέπει να ψάξεις για να τους βρεις. Η δουλειά του προπονητή είναι να χρησιμοποιεί τους παίκτες που έχει.

Έχω κουραστεί να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Δεν έχει λογική, όσοι ξέρουν μπορούν να κάνουν μία ανάλυση της κατάστασης της ομάδας. Δεν ξέρω αν άλλος προπονητής θα τα κατάφερνε καλύτερα. Έμαθα ότι ο πρόεδρος θα έρθει αύριο, αλλά δεν τον έχω δει. Για ακόμα μία φορά κανείς δεν μου έχει πει τίποτα. Έχω μάτια και αυτιά. Ξέρω ότι λέγονται πολλά, αλλά κανείς δεν μου έχει πει τίποτα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.