Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ:  «Σόκαρε» την Ρεάλ η Σερίφ με ήρωα Αθανασιάδη (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σόκαρε» την Ρεάλ η Σερίφ με ήρωα Αθανασιάδη (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/9/2021 00:23
Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να πήρε τη νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι με 2-0, όμως το αποτέλεσμα της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα το «διπλό» της Σερίφ Τιρασπόλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης! Η «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης έχοντας ως καλύτερο της παίκτη τον Γιώργο Αθανασιάδη που «κατέβασε» ρολά, πήρε την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της φεύγοντας με το «διπλό» (2-1) από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Στα πρώτα χρονικά παιχνίδια ο Άγιαξ πέτυχε την 2η νίκη του επικρατώντας με 2-0 της Μπεσίκτας, την ώρα που η Ίντερ με την Σαχτάρ έμεναν στο 0-0.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στις καθυστερήσεις πήρε μία πολύτιμη νίκη με 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μίλαν, ενώ η Λίβερπουλ είχε ένα εύκολο βράδυ «διαλύοντας» με 5-1 εκτός έδρας την Πόρτο.

Η Μπριζ έκανε την δική της έκπληξη καθώς επικράτησε στην Γερμανία της Λειψία με 2-1, την ώρα που η Ντόρτμουντ επικράτησε με 1-0 της Σπόρτινγκ.

1ος Όμιλος: Πρώτο γκολ Μέσι με Παρί και νίκη επί της Σίτι, μεγάλο «διπλό» της Μπριζ επί της Λειψίας

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τη νίκη στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γκέιγ στο 8' της έδωσε το προβάδισμα με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, το παιχνίδι είχε κατά διαστήματα ωραίο ρυθμό και στο 74' ο Μέσι με ένα όμορφο τελείωμα «κλείδωσε» στην ουσία τη νίκη της ομάδας του.Από την άλλη η Μπριζ έκανε την έκπληξη και με το «διπλό» στην Λειψία, συγκατοικεί στην κορυφή του ομίλου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «Κόκκινοι Ταύροι» βέβαια ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ 5' με τον Ενκουκού, όμως πριν τελειώσει το ημίχρονο, οι Βέλγοι με τους Βανάκεν (22') και Ριτς (41') έκαναν την ανατροπή.





2ος Όμιλος: Ανατροπή για Ατλέτικο, εύκολο βράδυ για Λίβερπουλ

Η Μίλαν μπορεί να πήρε το προβάδισμα με ωραίο γκολ του Λεάο στο 20', όμως εννιά λεπτά μετά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κεσιέ και αυτό της στοίχισε στο τέλος. Η Ατλέτικο με σκόρερ τους Γκριεζμάν (84') και Σουάρεζ (πεν. 90+7) πήρε τη νίκη.





3ος Όμιλος: Με νίκες συνέχισαν Ντόρτμουντ και Άγιαξ

Η Ντόρτμουντ με ένα τέρμα του Μάλεν στο 37' έκαμψε την αντίσταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στους ομίλους. Από την άλλη ο Άγιαξ με τον Αλέ να βρίσκει και πάλι δίχτυα και να φτάνει τα 5 γκολ ήδη στην διοργάνωση επικράτησε με 2-0 της Μπεσίκτας, που είχε δοκάρι στην αρχή με τον Μπατσουαγί. Ο Μπέργκχαους στο 17' άνοιξε το σκορ και ο Αλέ στο 43' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.





4ος Όμιλος: ΣΟΚαρε την Ρεάλ Μαδρίτης η Σερίφ, όλα μηδέν στο Ντόνετσκ

Η Σερίφ Τιρασπόλ με κορυφαίο παίκτης τον Γιώργο Αθανασιάδη ο οποίος έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του και «κατέβασε» ρολά, πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της επικρατώντας με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας σταμάτησε σχεδόν κάθε προσπάθεια των αντιπάλων του και νικήθηκε μόνο από το πέναλτι του Μπενζεμά σοτ 65' ο οποίος και ισοφάρισε το γκολ του Τζακσιμπάεφ (25'). Η Ρεάλ πίεσε για την ανατροπή όμως στο 90' ο Τιλ με ένα φανταστικό σουτ χάρισε μία ανεπανάληπτη νίκη στην ομάδα του.

Σαχτάρ και Ίνερ ήρθαν για 3η φορά σερί ισόπαλες χωρίς τέρματα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότερες είχαν ευκαιρίες, οι «νερατζούρι» καλύτερες, αλλά καμία δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.