Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελληνική Lightning Roulette: Το δημοφιλές παιχνίδι και στα Ελληνικά!

Ελληνική Lightning Roulette: Το δημοφιλές παιχνίδι και στα Ελληνικά!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/9/2021 16:48
Μόνο για ενήλικες άνω των 21.

O Δίας θεωρούνταν από τους Αρχαίους Έλληνες, ο Πατέρας των Θεών, αλλά και ο Θεός του Κεραυνού. Πλην της μυθολογίας, η Ελλάδα και ο κεραυνός συνδέονται και από μια… ρουλέτα! Η Evolution παρουσίασε την Ελληνική Lightning Roulette, με κρουπιέρηδες που μιλούν τη γλώσσα μας να καλωσορίζουν τους παίκτες! Φυσικά, το παιχνίδι δεν ξεχωρίζει μόνο για αυτό, αλλά διέπεται από εντυπωσιακές λειτουργίες που το κάνουν να ξεχωρίζει!

Παίξε νόμιμα την Ελληνική Lightning Roulette στη Vistabet . |21+

Πρόκειται για μια κλασική ευρωπαϊκή ρουλέτα 37 θέσεων (0 έως και 36), χωρισμένη σε δεκαεφτά κόκκινα και δεκαεφτά μαύρα νούμερα, ενώ το μηδέν – παραδοσιακά- χρωματίζεται πράσινο. Αντί για έναν αριθμό, μπορεί να επιλεγεί το χρώμα, μια συγκεκριμένη δωδεκάδα αριθμών, αλλά και επιμέρους πονταρίσματα όπως Voisins du Zero, Tier, Orphelins κτλ.Γράφεσαι εύκολα και γρήγορα. Επωφελείσαι από την μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια και προσφορές*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τι συμβαίνει όμως, όταν οι κεραυνοί κατακλύζουν τις οθόνες; Πριν από κάθε περιστροφή, ο κρουπιέρης ανεβάζει την… τάση στο στούντιο και ηλεκτρικό ρεύμα διαπερνά το τόξο. Ο Τόμας Έντισον και φυσικά ο Δίας θα παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον, τα νούμερα να ηλεκτρίζονται και εν τέλει, πέντε από αυτά να λαμβάνουν πολλαπλασιαστές, οι οποίοι θα προστεθούν αν ένα από τα νούμερα «μαγνητίσει» την μπίλια στη διάρκεια της περιστροφής!

To καζίνο που εμπιστεύεσαι από το 2005! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.