Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Εύκολη νίκη για ΑΕΚ

Γ’ Εθνική: Εύκολη νίκη για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2013 17:57
Μπροστά σε περίπου 20.000 φίλους της, η ΑΕΚ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, επικρατώντας με 3-0 της Τριγλία Ραφήνας, και έφτασε έτσι τις τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα.

Εύκολο απόγευμα είχε απέναντι στην Τριγλία η ΑΕΚ, η οποία με γκολ των Κορδέρο (10’), Ντακόλ (54’) και Μπρέσεβιτς (56’), επικράτησε άνετα με 3-0 στο ΟΑΚΑ και γνώρισε παράλληλα την αποθέωση από τους οπαδούς της.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, πίεσαν από τα πρώτα λεπτά την αντίπαλο τους και μόλις στο 10’ πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Κορδέρο να σκοράρει με κεφαλιά ψαράκι σε κενή εστία, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς.

Η «Ένωση» συνέχισε να είχε την απόλυτη υπεροχή στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ μέχρι το ημίχρονο, παρά τις ευκαιρίες του Ντακόλ.

Ωστόσο στην επανάληψη ο Βραζιλιάνος κατάφερε να βρει δίχτυα, όταν μετά από αντεπίθεση έγινε αποδέκτης της μπάλας και νίκησε τον Φιλιππόπουλο για το 2-0 στο 54’.

Δύο λεπτά μετά ο Μπρέσεβιτς «σφράγισε» τη νίκη της ΑΕΚ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Από την άλλη, η Λάρισα συνεχίζει εντυπωσιακά στον 2ο όμιλο, καθώς επικράτησε με 5-0 του Πυρσού Γρεβενών και διατηρήθηκε αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην κορυφή του 1ου ομίλου παρέμεινε και ο Πανσερραϊκος, ο οποίος επικράτησε με 4-1 του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.