Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τα εύκολα… δύσκολα έκανε η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τα εύκολα… δύσκολα έκανε η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2013 23:44
Η Ρεάλ έδειξε τάσεις αυτοχειρίας στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, ωστόσο εν τέλει πήρε τη νίκη με 3-2 και παρέμεινε στο -6 από την κορυφή.

Η «βασίλισσα» πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων στο 49’, όμως στη συνέχεια είδε τους γηπεδούχους να μειώνουν σε δύο λεπτά με δύο εύστοχα πέναλτι του Βιέρα, με αποτέλεσμα να επιστρέφουν στο ματς.

Ωστόσο, η Ρεάλ κράτησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το φινάλε και παρέμεινε στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ, ενώ στο 31’ ο Μπενζεμά μετά από σέντρα του Μπέιλ διπλασίασε το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους, ο Ουαλός άσος «σέρβιρε» αυτή τη φορά στον Ρονάλντο, ο οποίος έκανε εύκολα το 3-0.

Ωστόσο η Ράγιο με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Βιέρα στο 53’ και στο 55’ ξαναμπήκε στο ματς, αν και στη συνέχεια δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να φύγει με τη νίκη, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στην Ιταλία για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Εμφατική νίκη για Σοσιεδάδ


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τα εύκολα… δύσκολα έκανε η Ρεάλ
Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Σοσιεδάδ εντυπωσίασε, επικρατώντας με 5-0 της Οσασούνα στο «Σαν Σεμπαστιάν».

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και με τη νίκη τους «σκαρφάλωσαν» στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς, την ώρα που η Οσασούνα παραμένει κοντά στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Τέλος, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Αλμερία η οποία κέρδισε με 1-0 την Βαγιαδολίδ και ξέφυγε για πρώτη φορά από τις τελευταίες θέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.