Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - To ελληνικό πρωτάθλημα παίζει εδώ με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές

bwin - To ελληνικό πρωτάθλημα παίζει εδώ με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/9/2021 00:08
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Μετά τους αγώνες τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ επιστρέφουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις κακές εμφανίσεις της πρεμιέρας.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στο ελληνικό πρωτάθλημα. |21+

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στη Λαμία για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, χωρίς κανένα περιθώριο για νέα απώλεια, μετά το 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Στο Γ. Καραϊσκάκης, πριν από μία εβδομάδα, οι παίκτες του Μαρτίνς εμφανίστηκαν υποτονικοί στην πρώτη ώρα του ματς κι έπειτα πάτησαν γκάζι, χάνοντας σωρεία ευκαιριών, για να πάρουν το τρίποντο.

Αντίστοιχα, ο ΠΑΟΚ έπεσε θύμα έκπληξης από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, γνωρίζοντας ήττα – σοκ με 1-0 και έχοντας σε κάκιστη βραδιά τους περισσότερους κομβικούς παίκτες της ενδεκάδας. Απόψε, ο «δικέφαλος» δοκιμάζεται στην Τρίπολη και την έδρα του Αστέρα, ένα γήπεδο στο οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα συνήθως.

bwin– To ελληνικό πρωτάθλημα παίζει εδώ! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.Στην Αγγλία και την Premier League ξεχωρίζει το ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι. Οι «μπλε» παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, αφού μπήκαν με το δεξί και στο Champions League, επικρατώντας της Ζενίτ, χάρη στο γκολ του Λουκάκου (1-0). Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με πιο πρόσφατο το 3-0 επί της Άστον Βίλα, μια επικράτηση που ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι υποδεικνύει το τελικό σκορ. Στον αντίποδα, η Τότεναμ υπέστη την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα, υποκύπτοντας στην Κρίσταλ Πάλας (3-0).

To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Το πρόγραμμα της ημέρας, συμπληρώνει ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι. Στον ιταλικό βορρά, η Γιουβέντους θα υποδεχθεί τη Μίλαν, για την 4 η αγωνιστική της Serie A. Οι «μπιανκονέρι» απογοητεύουν στο πρωτάθλημα, με απολογισμό μόλις έναν βαθμό, την ώρα που οι «ροσονέρι» κατοικοεδρεύουν στην κορυφή, απολαμβάνοντας το απόλυτο νικών ως τώρα.

Αντίθετα, στο Champions League, η Γιουβέντους ξεκίνησε την πορεία της με εύκολη νίκη επί της Μάλμε (0-3), ενώ η Μίλαν πάλεψε, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ (3-2).

bwin– H Premier League παίζει εδώ με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές. |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.