Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Οι ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/9/2021 03:44
Ελληνικό χρώμα αποκτούν Europa League και Europa Conference League. O Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αντβέρπ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 4ου ομίλου (22:00), ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωτάρα Λίνκολν στην πρεμιέρα του 6ου γκρουπ (19:45).

Στον βράχο του Γιβραλτάρ, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την άπειρη Λίνκολν. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάνω στο χορτάρι να σταματήσουν τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων, οι οποίοι φέτος συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το σύνολο του ΜακΈλβι μετράει 17 εγχώριους τίτλους τα τελευταία 19 χρόνια, ενώ η πιο ιστορική στιγμή του στα ευρωπαϊκό «σαλόνια», ήταν η νίκη επί της Σέλτικ τη σεζόν 2016/17. Για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, θα αυξήσει τον προβληματισμό που προκάλεσε η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος(1-0).

Λίνκολν – ΠΑΟΚ 1:12.75 X:5.50 2:1.27

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα τρία πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» και φιλοδοξεί απέναντι στην Αντβέρπ,να διευρύνει το σερί. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς «σκόνταψε» κόντρα τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα της Super League(0-0), σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες. Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής στάθηκε στην αστοχία που εμφάνισαν οι ποδοσφαιριστές του ζητώντας βελτίωση.

Οι Βέλγοιμειονεκτούν σε παραστάσεις έναντι των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά μεσοεπιθετικά με τους Ναϊγκολάν, Φρέι και Εγκεστάιν είναι άκρως υπολογίσιμοι. Αυτό το απέδειξαν περίτρανα την περασμένη σεζόν, όταν πέρασαν τη φάση των ομίλων του EuropaLeague και στη συνέχεια αποκλείστηκαν στους «32» από τη Ρέιντζερς.Φέτος, στα προκριματικάξεπέρασαν το εμπόδιο της Ομόνοιας στη διαδικασία των πέναλτι σ’ ένα ματς θρίλερ. Έως τώρα, στην Jupiler Pro League, η Αντβέρπ έχει πραγματοποιήσει μέτρια εκκίνηση (2-2-2) και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός – Αντβέρπ 1:1.74X:3.95 2:4.50


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το EuropaLeague και το Europa Conference League όπως θα ήθελες να είναι...

*Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.