Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από την Βερόνα ο Ντι Φραντσέσκο, έτοιμος να αναλάβει ο Τούντορ

Τέλος από την Βερόνα ο Ντι Φραντσέσκο, έτοιμος να αναλάβει ο Τούντορ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/9/2021 18:01
Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο αποτελεί παρελθόν από την Βερόνα μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Σέριε Α' και ο Ιγκόρ Τούντορ φαίνεται πως θα είναι ο νέος προπονητής των «τζιαλομπλού».

Το κακό ξεκίνημα της Ελλάς Βερόνα η οποία μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει, οδήγησε τους ιθύνοντες της ομάδας να προχωρήσουν στην απόλυση του Ντι Φραντσέσκο που ήρθε μόλις το καλοκαίρι ως αντικαταστάτης του Γιούριτς.

Ο Ιταλός προπονητής δεν μπόρεσε ούτε σε αύτη την δουλειά να δείξει την φιλοσοφία του και να παίξει το ποδόσφαιρο που είχαμε δει στην θητεία του στην Σασσουόλο και έτσι αποτελεί παρελθόν.

Η Βερόνα βέβαια φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και αυτός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ βρισκόταν μέχρι τον Μάιο στην Γιουβέντους ως βοηθός του Αντρέα Πίρλο αλλά αποχώρησε μαζί με τον Ιταλό και από τότε δεν έκατσε σε κάποιο πάγκο.

Φαίνεται όμως πως τα έχει βρει σε όλα με την Βερόνα και δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο προπονητής στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Ρόμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.