Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διεκδίκησε 3.000€* στη «σέντρα» της νέας Novileague–Ξεκίνα σήμερα δωρεάν*! (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Διεκδίκησε 3.000€* στη «σέντρα» της νέας Novileague–Ξεκίνα σήμερα δωρεάν*! (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/9/2021 13:56
Η νέα Novileague ξεκινά απόψε…

Η Novileague και η κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση ξεκινούν μαζί. Η δράση των αγώνων του ChampionsLeague στον νέο μεγάλο διαγωνισμό της Novibet, που έχει κορυφαίο έπαθλο τα 3.000.000€*, ενώ ταυτόχρονα μοιράζει καθημερινά χρηματικά έπαθλα*.

Ξεκίνα σήμερα δωρεάν* στη νέα Novileague

Το μόνο που έχουν να κάνουν απόψε οι παίκτες της Novileague είναι να προβλέψουν -εντελώς δωρεάν*- σωστά τα ακριβή σκορ των επιλεγμένων αγώνων της ημέρας. Με το 3/3 στα επιλεγμένα ευρωπαϊκά ματς, οι παίκτες διεκδικούν 3.000€*.
Συγκεκριμένα, τα μέλη του νέου μεγάλου διαγωνισμού της Novibet καλούνται να βρουν τα ακριβή σκορ στους αγώνες Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι-Ζενίτ και Μάλμε-Γιουβέντους.Υπενθυμίζεται ότι κάθε Παρασκευή στη νέα Novileague είναι… Super Friday! Εάν τις καθημερινές δεν υπάρχουν νικητές, το ημερήσιο έπαθλο όχι απλά δε χάνεται, αλλά προστίθεται ολόκληρο στο έπαθλο της Παρασκευής.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE