Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Champions League με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Sportingbet: Champions League με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/9/2021 00:04
Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης είναι έτοιμες για το ταξίδι στ’ «αστέρια»! Απόψε ξεκινάει το Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, που θα έχει τελικό προορισμό την Αγία Πετρούπολη και τον τελικό. Εκεί όπου θα αναδειχθεί η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Στην… εκκίνηση της σεζόν βρίσκονται τέσσερις ομάδες. Γιούνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη – Σάλτσμπουργκ έχουν κοινή ώρα έναρξη στις 19:45. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην επανεμφάνιση του με τη φανέλα των «κόκκινων διάβολων», εμφανίστηκε… αγριεμένος.

Δύο γκολ κόντρα στη Νιούκαστλ για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος ψάχνει πλέον το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με την ομάδα του Μάντσεστερ, μετά από εκείνα κόντρα στην Άρσεναλ το 2009. Δύο τέρματα, που ήταν και τα τελευταία του με τη Γιουνάιτεντ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Champions League: Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση των αγώνων! 21+Στις 22:00, στο «Camp Nou», θα διεξαχθεί ένα μεγάλο ντέρμπι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Η Μπαρτσελόνα, στο πρώτο παιχνίδι της στο Champions League χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου. Οι Καταλανοί δείχνουν να έχουν βρει τον ηγέτη της νέας εποχής στο πρόσωπο του Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός επιθετικός, με 3 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια, είναι ο… φάρος της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας του Ρόναλντ Κούμαν.

Οι Βαυαροί βρίσκονται στην εποχή του Τζούλιαν Νάγκελσμαν. Ο 34χρονος προπονητής διαδέχθηκε το καλοκαίρι τον πλήρως πετυχημένο, Χάνζι Φλικ και πλέον καλείται να οδηγήσει την Μπάγερν Μονάχου και πάλι στην κορυφή του γερμανικού ποδοσφαίρου, αλλά και της Ευρώπης! Σε φουλ… φόρμα ξεκίνησε τη σεζόν ο σταρ της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Έξι γκολ σε 4 ματς στην Bundesliga, για τον 33χρονο Πολωνό φορ.

Build A Bet*: Συνδυασμός ακόμα περισσότερων αγορών από τον ίδιο αγώνα για Champions League, μόνο με ένα κλικ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και
προϋποθέσεις