Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Η καρδιά του Ελληνικού Πρωταθλήματος χτυπά εδώ!

bwin – Η καρδιά του Ελληνικού Πρωταθλήματος χτυπά εδώ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/9/2021 00:04
Κορυφαίο Live Στοίχημα όλο το 24ωρο! |21+

Πρεμιέρα αύριο για το Ελληνικό Πρωτάθλημα! ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι οι δύο ομάδες που έχουν ως άμεσο στόχο να… ρίξουν από τον θρόνο του τον Ολυμπιακό.

bwin – Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο! |21+

Η... pole position του Ελληνικού Πρωταθλήματος είναι «Ερυθρόλευκη». Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει «κερδίσει» τον ρόλο του φαβορί με την πορεία του εντός των συνόρων. Δύο διαδοχικά πρωταθλήματα για τον Ολυμπιακό με τον Πέντρο Μαρτίνς, έπειτα από την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια του Πορτογάλου το 2019.

Στον ΠΑΟΚ, οι τύχες της ομάδας ανατέθηκαν στον… πρωτομάστορα του ιστορικού πρωταθλήματος του 2019. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι και πάλι ο προπονητής του «δικέφαλου» και ο στόχος είναι να μπει εκ νέου στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

bwin – Ελληνικό Πρωτάθλημα με αμέτρητα ειδικά! |21+Η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι προχώρησε σε γενναία… ανοικοδόμηση κάνοντας δώδεκα μεταγραφές. Παράλληλα υπάρχει και αλλαγή στη τεχνική ηγεσία. Κι αυτό γιατί τα «κλειδιά» δόθηκαν στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας των «κιτρινόμαυρων» για επιστροφή στην διεκδίκηση του τίτλου!

Ο Άρης είναι μία από τις ομάδες που συνεχίζουν με τη συνταγή της επιτυχίας. Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν στις θέσεις που οδήγησαν στην ευρωπαϊκή έξοδο έχοντας τον Άκη Μάντζιο στην άκρη του πάγκου. Ο Έλληνας προπονητής παρέμεινε στον Άρη.

Από τις ομάδες που έχουν την πίεση του στόχου είναι ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», μετά την περσινή αποτυχία της κατάληψης ενός «εισιτηρίου» που οδηγούσε στην Ευρώπη, προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Πρώτη αυτή της πρόσληψης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση του προπονητή, ενώ αρκετές ήταν και οι μεταγραφές, ώστε να δυναμώσει το ρόστερ.

bwin – Build A Bet*: Συνδύασε πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.