Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσεφέριν: «Ντροπιαστικό το πλάνο της European Super League»

Τσεφέριν: «Ντροπιαστικό το πλάνο της European Super League»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/9/2021 18:11
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν με δηλώσεις του επιτέθηκε για άλλη μία φορά στην European Super League ενώ ξεκαθάρισε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι καλό να διεξάγεται κάθε 4 χρόνια.

Ο Σλοβένος παράγοντας ήταν απόλυτος στις δηλώσεις του σχετικά με την δημιουργία ανάλογου εγχειρήματος με την ESL, τονίζοντας πως η UEFA δεν θα επιτρέψει κάτι παρόμοιο.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν την διεξαγωγή του Μουντιάλ κάθε 4 χρόνια, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

«Τίποτα δεν ήταν φυσιολογικό τις δύο τελευταίες σεζόν, αλλά τώρα θέλουμε να επιστρέψουμε σε φυσιολογικές καταστάσεις. Γι αυτό πρέπει να σταθούμε ενωμένοι μπροστά σε αυτό το ντροπιαστικό πλάνο της Super League. Ελπίζουμε ότι μπορεί να ήταν απλώς ένα επεισόδιο. Δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε αυτήν την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε πρότυπο για το ποδόσφαιρο και να μείνουμε μαζί δημιουργώντας μια μεγάλη οικογένεια»

«Νομίζουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει την αξία του ακριβώς επειδή διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια θα έχανε σε αξία. Οι σύλλογοι βρίσκονται σε καλά χέρια και το μέλλον θα είναι καλύτερο».
δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της UEFA.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.