Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Super League Interwetten: Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/9/2021 15:23
Η Super League Interwetten έκανε γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής με το παιχνίδι Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης να ανοίγει την αυλαία του πρωταθλήματος το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 18:15.

Από την στιγμή που επισημοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος στην Γενική Συνέλευση της Πέμπτης, λίγο μετά έγινε γνωστό και το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής. Έτσι το Σάββατο (11/9) εκτός από το εναρκτήριο παιχνίδι, ντεμπούτο κάνει και ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:30).

Την Κυριακή θα διεξαχθούν συνολικά 4 παιχνίδια. Ο Βόλος υποδέχεται την Λαμία στις 18:15, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:00 ο ΠΑΟΚ θα έρθει αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Τούμπα, ενώ στις 20:30 ΑΕΚ και Ιωνικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στον Πειραιά τον Ατρόμητο.

Το τελευταίο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εκεί όπου ο Άρης θα υποδεχτεί την Δευτέρα τον ΌΦΗ.

Αναλυτικά


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.