Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έγραψαν ιστορία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γκρίνγουντ! (video)

Έγραψαν ιστορία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γκρίνγουντ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2021 20:31
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γουλβς και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος που μένει αήττητη σε 28 διαδοχικές εξόδους της (18-10-0). «Χρυσός» σκόρερ ο Γκρίνγουντ, ο οποίος έγινε μόλις ο 4ος teenager που σκοράρει 20+ γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έστω και με μεγάλη δυσκολία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Γουλβς στο «Μολινό» και έφτασε τους 7 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πιέστηκαν αρκετά από τους «λύκους», που είχαν κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως η ομάδα του Σόλσκιερ βρήκε τη λύση με γκολ του Γκρίνγουντ στο 80’.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ έγραψε ιστορία αφού έμεινε αήττητη για 28ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος μακριά από το «Όλντ Τράφορντ» (18-10-0) και «έσπασε» το ρεκόρ της Άρσεναλ που είχε μείνει αήττητη για 27 σερί παιχνίδια.

Ιστορία έγραψε και ο σκόρερ, Γκρίνγουντ, ο οποίος βρήκε δίχτυα για 3ο σερί παιχνίδι και έφτασε τα 20 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Έγινε έτσι μόλις ο 4ος teenager που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό μετά τους Μάικλ Όουεν, Ρόμπι Φάουλερ και Γουέιν Ρούνεϊ!

Τα στιγμιότυπα:




Το γκολ του Γκρίνγουντ:




Η μεγάλη διπλή επέμβαση του Ντε Χέα:




Οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ καλωσορίζουν τον Ρονάλντο:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.