Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρέαλ με Live Streaming και 0% γκανιότα*! (*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρέαλ με Live Streaming και 0% γκανιότα*! (*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/8/2021 00:11
Η Κυριακή συνεχίζεται με μία σούπερ προσφορά** στο Pamestoixima. Ώρα για επιστροφή χρημάτων στα χαμένα στοιχήματά σου! Κάνε σύνδεση, βρες στα αγαπημένα σου πρωταθλήματα και παίξε με ασφάλεια έχοντας σύμμαχο την μεγάλη προσφορά** του Pamestoixima μόνο για αυτό το Σαβ/κο.

Η περυσινή πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να κάνει το 3/3 στην La Liga και να επιβεβαιώσει και φέτος ότι είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου! Μετά τις νίκες επί Θέλτα και Έλτσε, υποδέχεται την Βιγιαρεάλ (23:00). Θα καταφέρει η ομάδα του Σιμεόνε να τριπλασιάσει τις νίκες της ή τα κίτρινα υποβρύχια θα βάλουν στοπ στο μικρό σερί των μαδριλένων; Το Pamestoixima προσφέρει το Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ με 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις. Ακόμα για τους εγγεγραμμένους χρήστες το παιχνίδι είναι διαθέσιμο με Live Streaming για ακόμα μεγαλύτερη στοιχηματική δράση!*Ισχύει για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» και πριν από την έναρξη του αγώνα.
**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.