Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: Κάνει πίσω η Σίτι, φαβορί πλέον η Γιουνάιτεντ!

Ρονάλντο: Κάνει πίσω η Σίτι, φαβορί πλέον η Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2021 16:44
Η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να διακόψει τις συζητήσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαντάζει το φαβορί για την απόκτηση του Πορτογάλου αστέρα.

Ανατροπή στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο! Μέχρι χθες η Μάντσεστερ Σίτι ήταν το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Πορτογάλου άσου, ωστόσο το μπάσιμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι αλλάζει τα δεδομένα!

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αλλά και τα αγγλικά ΜΜΕ, οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν σε απευθείας επαφή με τον ατζέντη του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες προκειμένου να φέρουν πίσω στο «Όλντ Τράφορντ» τον 36χρονο σούπερ σταρ. Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τον «CR7», καθώς δεν ήρθε σε συμφωνία τόσο με την Γιουβέντους όσο και με τον ποδοσφαιριστή όσον αφορά τις απολαβές του.

Τη συγκεκριμένη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι η επιθυμία του Ρονάλντο να αποχωρήσει από την Γιουβέντους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ωστόσο τα δεδομένα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.