Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα δίνει όλα για να πάρει τον Εμπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα δίνει όλα για να πάρει τον Εμπαπέ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/8/2021 18:27
Αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και γι' αυτόν το λόγο ανέβασε την προσφορά της στα 170.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports η «Βασίλισσα» προσπαθεί να πείσει τους Παριζιάνους να της παραχωρήσουν από τώρα τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Άλλωστε το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και τότε θα μετακομίσει ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του που είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για τους «μπλάνκος».

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι η «Βασίλισσα» κατέθεσε νέα επίσημη πρόταση ύψους 170.000.000. Μάλιστα είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν Λεονάρντο, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι ότι οι Μαδριλένοι δεν δίνουν τα απαιτούμενα χρήματα για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Πάντοτε σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα ξένα δημοσιεύματα, ο Εμπαπέ έχει τιμή πώλησης 220.000.000 ευρώ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα φύγει με λιγότερα, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του τελειώνει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει τη θέλησή του να αποχωρήσει από το κλαμπ.

Πρόκειται για άλλο ένα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.