Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντιαρά: «Μιλάω με τον Παναθηναϊκό»

Ντιαρά: «Μιλάω με τον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2013 17:43
Σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ξανά ο Μαχαμαντού Ντιαρά όπως αποκάλυψε ο παίκτης με δηλώσεις του στο «skysports», με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πως οι «πράσινοι» παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο διεθνής χαφ από το Μάλι ενδιέφερε τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο εν τέλει η περίπτωση του δεν προχώρησε καθώς ο παίκτης επιθυμούσε να παραμείνει στην Αγγλία και τη Φούλαμ.

Ωστόσο ο 33χρονος δεν κατάφερε να κερδίσει νέο συμβόλαιο στους «κότατζερς» λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα , με τον να δηλώνει στο «skysports» πως συζητάει ξανά με τον Παναθηναϊκό για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα:

«Βρίσκομαι σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και θα συζητήσουμε ξανά μέσα στην εβδομάδα ώστε να έρθουμε σε συμφωνία. Πιστεύω πως μπορώ ακόμα να παίξω σε υψηλό επίπεδο», τόνισε ο Ντιαρά ο οποίος ωστόσο στη συνέχεια ανέφερε πως οι «πράσινοι» παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ(!!):

«Η ομάδα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω με την εμπειρία μου. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.