Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Europa Conference League: Με υψηλές αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στην Sportingbet!

Europa Conference League: Με υψηλές αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στην Sportingbet!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/8/2021 11:19
Το ελληνικό ποδόσφαιρο «στρέφει» το βλέμμα του στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ο Κυπελλούχος και ο Πρωταθλητής Ελλάδας αγωνίζονται σε Ριέκα και Μπρατισλάβα αντίστοιχα, διεκδικώντας θέσεις στους ομίλους το Europa Conference League και του Europa League.

Ο «δικέφαλος» έχει το πιο δύσκολο έργο από τους δύο εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ισόπαλο 1-1 της Τούμπας κόντρα στη Ριέκα άφησε… ανοικτούς λογαριασμούς με την ομάδα από την Κροατία. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο γήπεδο του. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Λεπίνιτσα στο 33’ να παραβιάζει την εστία του Πασχαλάκη. Από και πέρα, οι «ασπρόμαυροι» έψαχναν έστω το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 4 ο λεπτό των καθυστερήσεων με το αυτογκόλ του Γκάλεσιτς, ν’ αφήνει «ανοικτό» κάθε σενάριο για πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League. Σέντρα στην Κροατία στις 21:00.

Το Europa League είναι εδώ! |21+Αρκετά πιο… βατό αναμένεται το έργο του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Πέντρο Μαρτίνς ήταν… καταιγιστικοί κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα που δίνει μία θέση στους ομίλους του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν περιθώριο στους αντιπάλους τους. Ο Καμαρά στο 37’ άνοιξε το σκορ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Σισέ στο 52’ διπλασίασε τα τέρματα των Πρωταθλητών Ελλάδας και το αυτογκόλ του Μποζίκοφ διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

Πλέον, οι Πειραιώτες καλούνται να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ και να πιστοποιήσουν γι’ ακόμη ένα ματς την ανωτερότητα τους, αυτή τη φορά στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη για το πρωτάθλημα της Σλοβακίας, 1-0 επί της Σέρεντ. Έναρξη του αγώνα στην Μπρατισλάβα στις 21:45.

Σούπερ αποδόσεις με ένα κλικ στο κινητό! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι. * Ισχύουν Όροι &Προϋποθέσεις