Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στο Champions League

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στο Champions League

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/8/2021 10:55
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Στο σημαντικότερο ζευγάρι της βραδιάς, σε ό,τι αφορά τα Play Off του Champions League, Σαχτάρ και Μονακό ετοιμάζονται για τη ρεβάνς του 1-0 των Ουκρανών, πριν από μία εβδομάδα. Οι γηπεδούχοι απόψε, πέρασαν νικηφόρα από το Πριγκηπάτο, χάρη στο γκολ του Πεντρίνιο στο 19’, αποκτώντας σημαντικότατο πλεονέκτημα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

bwin - Αυτό το καλοκαίρι, το παιχνίδι αλλάζει με αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί. |21+

Πλέον, προκρίνονται με νίκη ή ισοπαλία, ενώ σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση, αφού δεν υφίσταται, πια, ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οι Μονεγάσκοι από την πλευρά τους, θα κυνηγήσουν την ανατροπή, αλλά βρίσκονται σε κακό φεγγάρι, καθώς μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να σκοράρουν σε καμία.bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στο Champions League. |21+

Ένα βήμα πριν τους ομίλους του Champions League βρίσκεται η Σερίφ Τιρασπόλ, μετά το εμφατικό, εντός έδρας 3-0 επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο Αθανασιάδης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις κάτω από γκολπόστ της ομάδας, επιτρέποντας μόλις τρία τέρματα στα πέντε πιο πρόσφατα, σε όλες τις διοργανώσεις. Από κοντά σε απόδοση και ο Κολοβός, σκόρερ ενός εκ των τερμάτων στον θρίαμβο επί της Ντινάμο, την περασμένη εβδομάδα.

Champions League: Το Live Στοίχημα σε άλλο επίπεδο! |21+

Τέλος, στη Δανία, η Μπρόντμπι θα παλέψει για την ανατροπή του 2-1 της ήττας από την Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, ωστόσο δεν έχει τη φόρμα με το μέρος της. Οι Δανοί, παραμένουν χωρίς νίκη σε επίσημο ματς φέτος, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ σε κανένα από αυτά δεν κράτησαν το μηδέν στην άμυνα. Στον αντίποδα, η Σάλτσμπουργκ έκανε το 3/3 στην Bundesliga της Αυστρίας, επικρατώντας 3-1 της Κλάγκενφουρτ την Κυριακή, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις ως τώρα στη σεζόν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.