Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους με ήρωα τον Βλαχοδήμο η Μπενφίκα, πρόκριθηκαν Μάλμε και Γιουνγκ Μπόις (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους με ήρωα τον Βλαχοδήμο η Μπενφίκα, πρόκριθηκαν Μάλμε και Γιουνγκ Μπόις (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/8/2021 00:36
Η Μπενφίκα, η Μάλμε και η Γιουνγκ Μπόις έγιναν οι τρεις ομάδες που προκρίθηκαν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείοντας τις Αϊντχόφεν, Λουντογκόρετς και Φερεντσβάρος αντίστοιχα.

Το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς διεξήχθη επί ολλανδικού εδάφους. Εκεί η PSV υποδέχτηκε την Μπενφίκα στη ρεβάνς της νίκης των «αετών» με 2-1 στο «Ντα Λουζ». Σ' ένα ματς με πολύ μεγάλη ένταση αλλά λιγοστές φάσεις, οι Πορτογάλοι κατόρθωσαν να αποσπάσουν «λευκή» ισοπαλία (0-0) και να επιστρέψουν στα «αστέρια» μετά το περσινό διάλειμμα.

Από το 32' κι έπειτα η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βερίσιμο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε ανούσια κατοχή και στη μοναδική πραγματικά μεγάλη ευκαιρία τους στο 62', ο Ζάχαβι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βλαχοδήμου.

Ο τελευταίος εξελίχθηκε σε μορφή για την ομάδα της Λισαβόνας, καθώς πραγματοποίησε ουκ ολίγες σημαντικές επεμβάσεις βοηθώντας πολύ σημαντικά στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου.



Στο Ράζγκραντ, η Λουντογκόρετς φιλοξένησε τη Μάλμε στον επαναληπτικό της νίκης των Σουηδών με 2-0. Οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας έκαναν τα πάντα για την ανατροπή, ωστόσο η επικράτησή τους με 2-1 δεν ήταν αρκετοί για να τους δώσει την πρόκριση.

Ο Νεντιάλκοφ στο 10' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με σουτ μέσα από την περιοχή. Η ισοφάριση για το συγκρότημα του Γιον Νταλ Τόμασον ήρθε στο 42' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπιρμάντσεβιτς.

Στην επανάληψη η Λουντογκόρετς πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 60' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σωτηρίου. Παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μέχρι τέλους και πήραν το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων.



Τέλος στη Βουδαπέστη, στο πιο «χορταστικό» παιχνίδι της Τρίτης (24/8), η Γιουνγκ Μπόις νίκησε σ' ένα τρελό ματς με 3-2 την Φερεντσβάρος και σε συνδυασμό με τη νίκη της με το ίδιο ακριβώς σκορ στην πρώτη αναμέτρηση στη Βέρνη, θα βρεθεί κι εκείνη στα γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ελβετοί σκόραραν μόλις στο 4' με τον Τσέζιγκερ. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση κι αρχικά ισοφάρισαν στο 18' με τον Γουινγκό, ενώ στο 27' πήραν προβάδισμα με τέρμα του Μάε.

Στο 56' πάντως η Γιουνγκ Μπόις έφερε ξανά το ματς στα ίσα με κοντινό σουτ του Φάασναχτ. Από το 64' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λαϊντουνί.

Ο χρόνος κυλούσε και βγήκαν μαζικά μπροστά, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν και το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις με τον Μαμπιμπρί.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.