Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νις - Μαρσέιγ: Αμφότερες σε απολογία, στα δικαστήρια η τύχη του αγώνα

Νις - Μαρσέιγ: Αμφότερες σε απολογία, στα δικαστήρια η τύχη του αγώνα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/8/2021 15:41
Το γύρο του κόσμου έκαναν τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Νις με τη Μαρσέιγ για την τρίτη αγωνιστική της Λιγκ 1. Πλέον οι δύο ομάδες κλήθηκαν σε απολογία κι αναμένονται «καμπάνες», ενώ η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Στο 75ο λεπτό της συνάντησης κι ενώ ο Ντιμίτρι Παγέτ πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ μπροστά στους φανατικούς οπαδούς της Νις, ένα μπουκάλι τον βρήκε στην πλάτη κι έπεσε στο χορτάρι. Δεν παρέμεινε εκεί και σηκώθηκε εξαγριωμένος επιστρέφοντας δύο μπουκάλια προς την εξέδρα.

Οι χούλιγκανς της Νις εξαγριώθηκαν και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν ακόμα και μάχες σώμα με σώμα με τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Την ίδια στιγμή γινόταν ο «κακός χαμός» και σε άλλα σημεία του γηπέδου, με τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων να συμμετέχουν κι αυτά στις φασαρίες, κάτι που συνέβη και με ποδοσφαιριστές.

Τελικά αφού τα πνεύματα ηρέμησαν ο διαιτητής μετά από εντολή της διοργανώτριας Αρχής αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά το ματς. Η Μαρσέιγ δεν βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το σκορ 1-0 υπέρ της Νις.

Η πλευρά των γηπεδούχων υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά των οπαδών δεν ήταν σωστή αλλά υπήρξαν προκλήσεις από τους «Φωκαείς» και μάλιστα χτυπήθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές της Νις.

Στον αντίποδα η Μαρσέιγ κάνει λόγο για χτυπήματα στο λαιμό που δέχτηκαν οι Πέρες, Γκεντουζί, αλλά και για τον τραυματισμό του Παγέτ.

Πλέον η LFP κάλεσε σε απολογία και τις δύο ομάδες κι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η οριστική κατάληξη της υπόθεσης.

Το πιο πιθανό σενάριο πάντως θέλει τον αγώνα να κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες, καθώς δύσκολα κάποια από τις δύο πλευρές θα αποδεχθεί τις ποινές που θα της επιβληθούν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.