Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από τον ΠΑΣ ο Παντελίδης

Παρελθόν από τον ΠΑΣ ο Παντελίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2013 15:03
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας.

Το κλίμα που είχε διαμορφωθεί στον ΠΑΣ μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο από τον Αιγινιακό, ανάγκασαν τις δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους τους, με τον Έλληνα τεχνικό να μην δίνει το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας το μεσημέρι.

Έτσι, η προπόνηση έγινε υπό τις εντολές του βοηθού του, Γιώργου Γεωργόπουλου και των άλλων συνεργατών του.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως κατά την επιστροφή της αποστολής στα Γιάννενα το βράδυ της Τετάρτης, περίπου 40 φίλοι του ΠΑΣ αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον Παντελίδη για τον αποκλεισμό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση


«Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη και τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα, ευχόμενη κάθε επιτυχία στην συνέχιση της καριέρας του.

Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θα έχει πάντα ανοικτές τις πόρτες της ομάδας στον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο Σάββα Παντελίδη, που ατυχείς συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να δείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του και να ολοκληρώσει το έργο του στην ομάδα μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.