Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Καμία λύση στην Γενική Συνέλευση, άγνωστο το πότε θα γίνει η σέντρα

Super League Interwetten: Καμία λύση στην Γενική Συνέλευση, άγνωστο το πότε θα γίνει η σέντρα

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/8/2021 13:41
Ούτε στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (19/8) εγκρίθηκε η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα καθώς υπήρχε ισοπαλία (7-7) στις ψήφους και έτσι οι ομάδες έδωσαν ραντεβού για την Δευτέρα σε μία καθοριστική ΓΣ.

Το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα μοιάζει για την ώρα αγεφύρωτο καθώς το θέμα της κεντρικής διαχείρισης για την ώρα δεν μοιάζει να λύνεται. Την ερχόμενη Δευτέρα θα απαιτηθεί ενισχυμένη πλειοψηφία 3/4, κάτι που μοιάζει αδύνατο να γίνει από την στιγμή που δεν υπάρχει ούτε η απλή.

Το ζήτημα είναι ότι από το ένα γκρουπ των ομάδων οι περισσότερες έχουν διετές συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και έτσι λένε όχι σε θέμα κεντρικής διαχείρισης από την σεζόν 2022/23 και το συζητάνε μόνο για την περίοδο 2023/24. Γι' αυτό άλλωστε οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός , ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ αποχώρησαν από την ψηφοφορία που έγινε για αλλαγές στο καταστατικό.

Τα πράγματα μοιάζουν πλέον σοβαρά καθώς πιθανό είναι να μην βρεθεί λύση ούτε στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, κάτι που δείχνει πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 11-12 Σεπτεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.