Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σπουδαίες ευρωπαϊκές μάχες με combo bets και ενισχυμένες αποδόσεις

Σπουδαίες ευρωπαϊκές μάχες με combo bets και ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/8/2021 00:04
Η πρώτη φάση των playoffs του Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη, με τρεις δυνατές μονομαχίες (22:00, 18/08).

Το πιο… αναγνωρίσιμο ζευγάρι είναι εκείνο της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν. Οι Πορτογάλοι μπαίνουν με φόρα στην αναμέτρηση, προερχόμενοι από τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη νέα αγωνιστική περίοδο (3/4 μηδέν παθητικό). Σε εφάμιλλη κατάσταση η PSV, μετράει ήδη έναν τίτλο στο ενεργητικό της (Super Cup Ολλανδίας) και 6/6 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι δύο τους συναντήθηκαν μία φορά στο παρελθόν, στα προημιτελικά του Europa League το 2011, με τους «αετούς» της Λισαβώνας να παίρνουν την πρόκριση (4- 1 εντός, 2-2 εκτός).

Μπενφίκα – Αϊντχόφεν 1:2.15 X:3.45 2:3.40

Στην Σουηδία, η Λουντογκόρετς μετά τον θρίαμβο κόντρα στον Ολυμπιακό στο 3 ο προκριματικό, αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Μάλμε. Οι Βούλγαροι μπορεί να μην διαθέτουν τρομερή ποιότητα στο ρόστερ, ωστόσο είναι μαχητικοί και έτοιμοι να επιστρέψουν στους ομίλους μετά από μία 5ετία. Βέβαια, το εμπόδιο της παρέας του Τσόλακ μόνο εύκολο δεν θεωρείται. Ο Κροάτης φορ έχει σημειώσει ήδη 13 γκολ σε 19 ματς, τα πέντε από αυτά στην Ευρώπη, χαρίζοντας προκρίσεις στην ομάδα του! Σύμμαχος των γηπεδούχων και ο αγωνιστικός ρυθμός.Μάλμε – Λουντογκόρετς 1:1.98 X:3.40 2:4.00

Κατηφορίζοντας στην κεντρική Ευρώπη, η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την Φερεντσβάρος. Γι’ αμφότερες η είσοδος στους ομίλους είναι ζωτικής σημασίας, έχοντας κάνει μία γεμάτη πορεία μέχρι αυτό το σημείο. Οι Ελβετοί έχουν αξιοποιήσει την έδρα τους στην προκριματική διαδικασία (2/2 νίκες, 2-2-0 συνολικά), την ώρα που οι Μαγυάροι μετρούν 5 νίκες σε 6 ματς (5-0-1). Η παράδοση δείχνει Γιουνγκ Μπόις, αφού σε 8 συγκρούσεις με Ούγγρους μετρούν 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, διάστημα στο οποίο παραμένουν αήττητοι εντός (3-1-0).

Γιουνγκ Μπόις – Φερεντσβάρος 1:1.58 X:3.95 2:6.10

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα playoffs του Champions League όπως θα ήθελες να είναι....

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.