Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στους Μπακς για ακόμα δύο χρόνια ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Στους Μπακς για ακόμα δύο χρόνια ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/8/2021 17:29
Παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς για ακόμα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Ο διεθνής φόργουορντ θα συνεχίσει να είναι συμπαίκτης με τον αδερφό του Γιάννη, παρά το γεγονός ότι υπήρξε σοβαρή πιθανότητα να επέστρεφε στην Ευρώπη.

Μάλιστα το νέο του συμβόλαιο θα είναι διετούς χρονικής διάρκειας και θα τον κρατήσει στα «ελάφια», μ' έναν εκ των Ελάιτζα Μπράιαντ ή Μαμάντι Ντιακιτέ να βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Η συγκεκριμένη είδηση μαρτυρά ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό θα παραμείνει ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός των «πράσινων» άκουσε τις «σειρήνες» του ΝΒΑ να ηχούν, αλλά λογικά δεν θα δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη φέτος.

Κι αυτές οι δύο ιστορίες συνδέονται με δεδομένο ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν κυκλώσει το όνομα του Θανάση Αντετοκούνμπο, στην περίπτωση που έφευγε για τις ΗΠΑ ο Παπαπέτρου.

Από τη στιγμή που ο Θανάσης θα συνεχίσει στο Μιλγουόκι, τότε όλα δείχνουν ότι και ο «Παπ» θα παραμείνει στο «τριφύλλι», έχοντας άλλωστε συμφωνήσει εδώ και καιρό για επέκταση του συμβολαίου του με ΝΒΑ out.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.