Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε τον Τζόλη η Νόριτς

Ανακοίνωσε τον Τζόλη η Νόριτς

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/8/2021 11:33
Παίκτης της Νόριτς με κάθε επισημότητα είναι ο Χρήστος Τζόλης καθώς τα "καναρίνια" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έδωσε στον ΠΑΟΚ το ποσό των 11 εκατομμυριών ευρώ (συν άλλα δύο που θα δοθούν σε μπόνους) κάνοντας έτσι τον Τζόλη την ακριβότερη πώληση του Δικεφάλου του Βορρά. Ο 19χρονος άσος ταξίδεψε την Τρίτη (11/8) στη Αγγλία και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 5 ετών με τους Άγγλους.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα έχει κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης 17,5% και ο Τζόλης είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Εκτός από την Νόριτς, την μεταγραφή ανακοίνωσε και η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

O ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τη Νόριτς για τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη κι εύχεται στο Golden Boy κάθε επιτυχία στην Premier League και στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ιστορία του Τζόλη με τον Δικέφαλο ξεκίνησε το 2010. Πέρασε από όλα τα στάδια του PAOK Academy, έκανε ρεκόρ, κατέκτησε τίτλους, σκόραρε 100 φορές σε μία σεζόν, μέχρι που τον Ιούλιο του 2020 σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.Τους τελευταίους 14 μήνες έζησε το παραμύθι του με τον ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε σε 57 αγώνες, σκόραρε 17 φορές, έδωσε 10 ασίστ, κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας, αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2020-21 από το κοινό του Δικεφάλου κι έκανε όλη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του.Η πορεία του με τον ΠΑΟΚ του έστρωσε τον δρόμο προς το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League. Στη νεοφώτιστη Νόριτς. Παρέα με τον Δημήτρη Γιαννούλη.Καλή επιτυχία Golden Boy!



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.