Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με ενισχυμένες αποδόσεις

Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/8/2021 15:31
Ξεκίνημα νέας εβδομάδας, με την ποδοσφαιρική δράση να είναι πλούσια στον ευρωπαϊκό
βορρά.

Στην Γερμανία, ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση του Κυπέλλου. Το ζευγάρι της Καϊζερσλάουτερν με την Γκλάντμπαχ είναι εκείνο που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Οι γηπεδούχοι καλούνται να διαχειριστούν πίεση από πολύ νωρίς, καθώς το ξεκίνημά τους στην 3 η κατηγορία δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικό (1 ήττα, 1 ισοπαλία). Τα «πουλάρια» θα εμφανιστούν με νέο προπονητή τον Άντι Χίτερ και ασάφεια γύρω από την αγωνιστική εικόνα τους, διότι πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Καϊζερσλάουτερν-Γκλάντμπαχ 1:6.70 X:4.70 2:1.43

Μετάβαση στην Δανία. Το τελευταίο ματς της 4 ης αγωνιστικής διεξάγεται στο «Right to Dream Park», με την Νόρτζελαντ να υποδέχεται την Οντένσε. Το σύνολο του Φλέμινγκ Πέντερσεν αρχίζει να αποκτά ρυθμό με το πέρας των εβδομάδων (1-1-1), ενώ έρχεται από την πρώτη νίκη της χρονιάς (2-0 την Σοντέρισκε). Αντιστρόφως ανάλογη η πορεία της Οντένσε, που έκανε δυναμικό μπάσιμο, αλλά έκτοτε η απόδοσή της ακολουθεί φθίνουσα
πορεία.

Νόρτζελαντ-Οντένσε 1:2.85 X:3.50 2:2.40Στην Allsvenskan, με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 14 ης στροφής. Η Νόρκεπινγκ αντιμετωπίζει την Κάλμαρ σε μία απρόβλεπτη μάχη. Η πρώτη παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα (3-0-2), ωστόσο διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ. Η δεύτερη επανήλθε στις νίκες έπειτα από δύο μήνες, αλλάζοντας σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία στα αποδυτήρια. Στα αξιοσημείωτα του ζευγαριού, το γεγονός ότι η Κάλμαρ επικράτησε για τελευταία φορά της αποψινής αντιπάλου το 2014, έκτοτε μετράει 11 ήττες και 4 ισοπαλίες ανεξαρτήτως έδρας!

Νόρκεπινγκ-Κάλμαρ 1:2.01 X:3.35 2:3.80

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*. Στη Novibet το παιχνίδι είναι όπως θα ήθελες...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.