Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Ατρόμητο ο Σπιριντόνοβιτς

Στον Ατρόμητο ο Σπιριντόνοβιτς

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/8/2021 19:39
Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς είναι και επίσημα παίκτης του Ατρομήτου με την ομάδα του Περιστερίου να ανακοινώνει την απόκτηση του με την μορφή δανεισμού από τον Ερυθρό Αστέρα.

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, με τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό να έρχεται αυτήν την φορά στην χώρα μας για λογαριασμό του Ατρομήτου. Ο 27χρονός άσος αγωνίστηκε για δύο χρόνια με την φανέλα του Πανιώνιου (2017-2019), έχοντας 44 συμμετοχές και 10 γκολ στην Super League.

Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε τόσο στον Ερυθρό Αστέρα όσο και στην Γκετσερμπιλίγκι, ενώ η σέρβικη ομάδα τον παραχώρησε και πάλι δανεικό, αυτή την φορά στην ελληνική ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς με τη μορφή δανεισμού από τον Ερυθρό Αστέρα για τη σεζόν 2021/22. O 27χρονος (13/10/1993) Αυστριακός μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια και επανέρχεται στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ομάδας μας, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα του Πανιωνίου τη διετία 2017-19, με 13 γκολ και έξι ασίστ σε 54 εμφανίσεις.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.