Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα ο 18χρονος γιος του Μπάλακ!

Σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα ο 18χρονος γιος του Μπάλακ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2021 17:24
Ανείπωτη τραγωδία για τον Μίκαελ Μπάλακ, καθώς ο 18χρονος γιος του, Εμίλιο σκοτώθηκε σε δυστύχημα που είχε με «γουρούνα» στην Πορτογαλία.

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Μίκαελ Μπάκαλ, καθώς ο 18χρονος γιος του άλλοτε άσου της Μπάγερν και την Τσέλσι, Εμίλιο, έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που είχε με «γουρούνα» στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μεσα, το τραγικό δυστύχημα διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/8) στην Τροία, νότια της Λισαβόνας. Η οικογένεια του Μπάλακ έχει ένα ακίνητο εκεί. Η χερσόνησος είναι ένας δημοφιλής προορισμός και ο Ζοσέ Μουρίνιο κατέχει επίσης ένα ακίνητο εκεί.

Η βρετανική Daily Mail παρέθεσε δηλώσεις ενός αστυνομικού για το πώς συνέβη το ατύχημα: «Το ατύχημα συνέβη στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Ο οδηγός της γουρούνας δεν βρισκόταν σε δημόσιο δρόμο και ήταν το μόνο εμπλεκόμενο όχημα. Κατά συνέπεια, ο έφηβος οδηγούσε σε ανώμαλο κομμάτι γης όταν η γουρούνα αναποδογύρισε και έπεσε πάνω του. Τα μέτρα ανάνηψης απέτυχαν, ο θάνατος του Αιμίλιο λέγεται ότι διαπιστώθηκε στον τόπο του ατυχήματος.

Ο Εμίλιο είναι ένα από τα τρία παιδιά που έχει ο παλαίμαχος Γερμανός άσος με τη Σιμόν Λάμπε, με την οποία παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2008.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.