Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στη σέντρα με σούπερ αποδόσεις

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στη σέντρα με σούπερ αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/8/2021 12:58
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Στραμμένο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι και αυτή την εβδομάδα το… βλέμμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αύριο αντιμετωπίζουν την Λουντογκόρετς και την Μποέμιανς αντίστοιχα, για τον 3ο προκριματικό γύρο σε Champions League και Europa ConferenceLeague.

Στοίχημα με υψηλότερες αποδόσεις! |21+

AEK και Άρης δεν τα κατάφεραν κόντρα σε Βέλεζ Μόσταρ και Αστάνα, ώστε να συνεχίσει με καρέ ομάδων το ελληνικό ποδόσφαιρο στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ωστόσο, δύο εκπρόσωποι του θα δώσουν τις «μάχες» τους σε Φάληρο και Δουβλίνο, για να συνεχίσουν τις ευρωπαϊκές τους πορείες.Ο Ολυμπιακός πέρασε από τον 2ο προκριματικό γύρο με δύο νίκες επί της Νέφτσι. Μία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μία στο Μπακού. Αμφότερες με μηδέν παθητικό! Με αυτά τα δύο αποτελέσματα, ο Πέντρο Μαρτίνς συνεχίζει να «γράφει» τη δική του ιστορία στους Πειραιώτες. Κι αυτό γιατί έφτασε τις 112 σε 165 αγώνες, ξεπέρασε τον Τάκη Λεμονή στη σχετική λίστα και πλέον κυνηγά τα πρωτεία του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! |21+

Το βράδυ της Τρίτης θα μπει για πρώτη φορά στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ, για να πάρει την… κρυάδα της πρεμιέρας σε επίσημες αναμετρήσεις. Ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μποέμιανς και ψάχνει σκορ που θα του επιτρέψει να κάνει όνειρα πρόκρισης ενόψει και του δεύτερο αγώνα στη Τούμπα. Επίσημη επιστροφή για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής που έφερε το πρωτάθλημα και πάλι στη Τούμπα το 2018-19, ανέλαβε την «ανοικοδόμηση» του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος, στην πρώτη του θητεία στον «δικέφαλο», σε 94 αγώνες συνολικά είχε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες, με 194 γκολ υπέρ και 70 κατά!

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.